Foredrag med Johannes Gjesing: En aften med humor og fortællinger fra Sønderjylland

dato

Onsdag den 18. september 2024 kl. 19:30 inviterer Voksne til en spændende aften på Sdr. Bjert Centralskole, hvor sognepræst Johannes Gjesing deler humoristiske og rørende historier om sit liv og møder i Sønderjylland. Entréen er 100 kr og inkluderer kaffe og kage.

Johannes Gjesing har levet et rigt præsteliv i Sønderjylland, begyndende i Halk og nu i Gram og Fole. Med sin karakteristiske humor vil han fortælle om de mennesker, han har mødt, og hvordan de har præget hans oplevelse af regionen.

En mand med mange hatte

Udover sit arbejde som præst er Gjesing også brandmand, formand for byfesten Pins'Mærken, og aktiv i flere bestyrelser. Han er desuden en professionel julemand og en populær foredragsholder. Mange kender ham som skribent i Jyske Vestkysten, klummeskriver i forskellige aviser, og kulturvejleder på P1. Han har også delt sine historier på P4 Syd og Radio Globus.

Engagement og humor

Gjesing er kendt for sit engagement i lokalsamfundet. Han har blandt andet været med til at starte Gram Højskole og er nu i gang med at opstarte BROEN i Haderslev, en forening der støtter udsatte børn og unge. I 2022 blev han udnævnt til "æreshertug" i Haderslev Kommune for sit store engagement.

Praktisk information

Dato: Onsdag 18. september 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Sdr. Bjert Centralskole, Engløkke 5 C, Agtrup, 6091 Bjert
Entré: 100 kr (inkl. kaffe og kage, husk at medbringe kop)
Tilmelding: Tlf./sms 60865186 eller 53556488 eller sarnov@outlook.dk
Arrangør: Voksne

Alle er velkomne til en aften fyldt med humor og spændende fortællinger.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut