Nu åbner Leo’s Legeland i Kolding

I det nye legeland i Kolding vil børnene blive mødt af 8.000 kvadratmeter fyldt med klatretårne, rutsjebaner, sportsaktiviteter og leg (Foto: Leo's Legeland)
dato

Den 30. maj slår nordens største og mest besøgte legelandskæde dørene op til et nyt legeland i Kolding Storcenter. Med et legeområde på 4.000 kvadratmeter bliver legelandet i Kolding en ny attraktion for legeglade børn og deres familier.

Klokken 10 om morgenen den 30. maj er det tid til åbningen af Leo’s Legeland i Kolding. Kl. 9.30 forventes det, at byens borgmester og direktøren af Kolding Storcenter sammen vil klippe det symbolske bånd og officielt åbne legelandet for offentligheden.

I det nye legeland i Kolding vil børnene blive mødt af 8.000 kvadratmeter fyldt med klatretårne, rutsjebaner, sportsaktiviteter og leg.

”Vi er meget glade for at kunne åbne endnu et legeland i Danmark og give flere legeglade børn mulighed for at besøge os. Hos Leo’s får børnene både leget og bevæget sig. I løbet af tre timer i vores legeland går et barn i gennemsnit 11.600 skridt, hvilket er fantastisk, da det svarer til syv kilometer,” siger Joakim Gunler, der er CEO i Leo's Legeland.

Det første Leo’s Legeland i Danmark åbnede i Aalborg i 2013, og siden da har Leo’s åbnet legelande i Århus, Herlev, Ishøj, Odense og nu i Kolding.

”Det er med stor glæde, at vi byder Leo’s Legeland velkommen i Kolding Storcenter. Som en stærk familiedestination bliver Leo’s Legeland en spændende og vigtig del af vores shopping- og oplevelsestilbud for børnefamilier,” siger Kristina Buchwald Laursen, der er marketingchef hos Kolding Storcenter.

Kilde: Leo's
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.