Pædagogiske assistent til et mindre hus.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

Pædagogisk Assistent til et hus i midtbyen med kun vuggestuebørn.

Arbejdssted: Agtrupvejs vuggestue

Arbejdstid: Du ansættes med et timetal på mellem 30 og 37 timer, afhængigt af dine præferencer.

Ansættelsestidspunkt: Den 1.10. eller efter nærmere aftale.

 

Hvem er vi:

 

I et hyggeligt gammelt hus i midten af Kolding, har vi vores vuggestue med 30 børn fordelt på 3 stuer.

Vi er et dagtilbud med et bredt og skønt klientel, hvor mangfoldighed er en stor værdi i arbejdet og nærværet med børn, forældre og kollager.

Vi er en god bladet personalegruppe, både på alder og erfaring.

 

Vores kultur er præget af VI tænkning, hvor vi er hinandens forudsætninger og vil gerne spille hinanden gode og bruge alles kompetencer bedst muligt i et tæt samarbejde. Det er nogle gange en travl hverdag, så det er vigtigt for os, at der er et godt arbejdsmiljø, hvor humor, lethed og fleksibilitet er nøgleord.

 

Vi udvikler pædagogisk praksis hele tiden ud fra bl.a. KIDS værktøjet og observationer. Derudover arbejder vi med at implementerer GROW, et udviklings -og lege program som har rødder i den Neuro affektive udviklingspsykologi og sender løbende pædagoger på uddannelse.

Vi implementerer tiltag fra program for læringsledelse og arbejder ud fra forskningsbaseret viden.

 

Fundamentet i vores arbejde er relationer og tilknytning, hvor dagens struktur tager udgangspunkt i de behov et vuggestuebarn har for omsorg, nærhed, tryghed og i samspil med den styrkede pædagogiske læreplan.

For øvrigt har vi en høj grad af forældretilfredshed.

 

Daginstitutionen Agtrupvej/Brunebjerg er en integreret institution med børn i alderen fra 0-6 år.

Børnetallet er fordelt med op til 90 børnehavebørn og 23 vuggestuebørn i en afdeling på Brunebjerg og en afdeling med 30 vuggestuebørn på Agtrupvej. Personalegruppen består af 35 medarbejdere. Det nuværende personale består af pædagoger og medhjælpere med bredt erfaringsgrundlag.

 

Institutionen er beliggende på to adresser med dejlige udendørsarealer, som bruges året rundt.

Børnene i børnehaven er fordelt på 4 grupper med børn fra 3-6 år. Børnene i vuggestuen, er fordelt på 2 + 3 grupper. Stillingen er pt. på en mindre gruppe med de ældste vuggestuebørn, hvor der er et tæt samarbejde med pædagogen på stuen.

Det er vigtigt, at vores institution opleves som en helhed, hvor der bliver en god overgang fra vuggestue til børnehave og fra børnehave til skole.

Vi arbejder med struktur for alle børn. Strukturen indeholder, faste aktiviteter, traditioner og læreplanstemaer. Vi vægter også, at der skal være plads til spontanitet og nye tiltag.

 

Hvad kan vi tilbyde:

 

En gruppe dejlige børn og engagerede forældre samt et arbejdsmiljø, hvor social kapital er en ekstra ressource og hel masse mere, som skal oplevesJ

Som ansat er alle i høj grad med til at præge vores fælles hverdag.

Vi vægter at de ansatte medinddrages, har indflydelse og at der er gennemsigthed omkring hvad vi vil i vores institution. Vi sigter efter at have høj grad af fællesskabsfølelse i hele institutionen, hvor vi har øje for både VI tækningen i det store og i de små fællesskaber.

Ud over ovennævnte kan vi også tilbyde en hverdag præget af forskellige samarbejdsrelationer med eksterne samarbejdspartnere, som sammen med os er med til at skabe gode betingelser og kvalitet for alle børns udvikling.

 

Om dig og dine kompetencer:

Vi forventer, at du er uddannet Pædagogisk Assistent og har en faglighed, der ses, høres og mærkes således at børnene oplever nærvær, omsorg og tryghed ved dig.

I hverdagen skaber du lege og -læringsrum i tæt samarbejde med din kollegaer, som du har et tæt samarbejde med på daglig basis. Dvs. at du folder din kompetencer ud og har lyst til at lære mere.

Du er tydelig i forældresamarbejdet og du har en lethed til dialog og samvær.


Løn: Efter gældende overenskomst.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Leder Susanne Holm, 21366608 eller ved at lave aftale om besøg ved afdelingsleder Maria Haulik, 21366915.

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen".

Ansøgningsfrist: 1.9.23

Ansættelsessamtaler: Vil  foregå løbende.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4607f863)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Daginstitution Agtrupvej/ Brunebjerg, Brunebjerg, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=4607f863&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892761

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet