Skolepædagog til inklusion og SFO til Verdens måske bedste SFO - i hvert fald Koldings største.

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Arbejdssted: Lyshøjskolens SFO

Arbejdstid: 34

Ansættelsestidspunkt: 1/8 2023

Hvad kan vi tilbyde:

En af vores dygtige pædagoger har valgt at søge nye udfordringer, og derfor vil vi gerne have dig med på holdet. Vi er en SFO, der hele tiden ønsker at bliver endnu bedre. Vi vil være "Verdens bedste" og derfor står vi gerne på tæer for dagligt at tilbyde et væld af spændende og udviklende aktiviteter til og for alle børn på vores skole..

Du vil blive en del af en spændende proces:

Vi har gang i en spændende proces, som vi påbegyndte tilbage i august 2022, hvor vi gik fra at være en SFO delt på to afdelinger til at være én SFO. Derfor vil du blive ansat i en SFO med 20 engagerede og forskellige pædagoger og pædagogiske assistenter, hvor forskelligheden er med til at skabe mangfoldighed både for børn og voksne. Du får en unik mulighed for at får indflydelse på, hvordan vi sikrer, at vi er verdens bedste SFO både for børn, forældre og ansatte med en børnegruppe bestående af ca. 400 fantastiske og nysgerrige børn i alderen 6-10 år. 

Funktioner:

Du vil blive tilknyttet en årgang, hvor lærere og pædagoger arbejder tæt sammen for af sikre børnenes læring og udvikling Du vil bl.a.deltage i skole-hjemsamarbejdet og være det naturlige bindeled mellem skoledel og fritidsdel. Lyshøjskolens værdier bygger på trivsel, respekt, tillid og tolerance. Vi er en skole, der ønsker at skabe gode rammer med plads til alle, og hvor inkluderende fællesskaber er et vigtigt element i både skole og SFO. Derfor bærer dagligdagen også præg af en samarbejdskultur, hvor vi arbejder sammen i teams på årgangen.


Kvalifikationer:

Vi søger en pædagog som ser værdien i at være forskellig og vil bidrage med forskellige ting i hverdagen. Derudover kunne det være fedt hvis du har interesse inden for musik eller teknologi, herunder stop motion, robotter, som er områder vi gerne vil udforske mere.

Vi søger en pædagog som tør te' sig tosset, så børnene mærker, at det er ok at være både fjollet og grine højt.


Hvem er vi?

Lyshøjskolen er en folkeskole med godt 1100 elever, ca. 400 børn i SFO og 100 dygtige og engagerede medarbejdere. I glidende overgangsperioden har vi derudover ca. 100 børn ekstra. Lyshøjskolen ligger i et naturskønt område og har mange forskellige udfoldelsesmuligheder både ude og inde.

Vi er optaget af motiverende miljøer for både børn og medarbejdere, hvilket ses på din vej gennem skolen, som i løbet af 2022 og 2023 har gennemgået en omfattende ombygning. Som skole prioriterer vi faglighed og elevernes trivsel højt. Vi arbejder ud fra "God skole for alle", herunder Kolding Kommunes børnesyn.

Løn: 

Efter gældende overenskomst med BUPL

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Vi ser gerne, at du har tid til at komme forbi og se skolen, inden du søger stillingen. Kontaktpersoner: Heidi Bundgaard heibu@kolding.dk 23 40 19 35, Anita Svalastog Anisv@kolding.dk

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".

Ansøgningsfrist:

16/6 2023 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler: 

Vi holder ansættelsessamtaler onsdag d. 21/6 2023 fra kl. 12.00

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4e69e04b)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Lyshøjskolen, Lyshøj Alle, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=4e69e04b&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842181

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet