Viceskoleleder til Harte Skole med primært fokus på indskoling, SFO og AKT

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Arbejdssted: Harte Skole

Arbejdstid: 37 timer

Ansættelsestidspunkt: 1. november 2023

Hvad kan vi tilbyde:
Harte Skole søger en dialogsøgende, inddragende og kommunikativ stærk viceskoleleder, der sammen med skolelederen og personalet skaber et trygt læringsmiljø med en høj trivsel for alle skolens elever. Vores ønske er at give vores cirka 170 elever fra 0-6 klasse livsduelige kompetencer.

Hvem er vi?
Harte Skole er en traditionsrig landsbyskole med stærke grundværdier, som vi efterlever i det daglige møde med børn, kolleger og forældre:

  • Øje for den enkelte
  • Dialog
  • Forpligtende fællesskab.

Skolen ligger i naturskønne omgivelser i landsbyen Harte cirka 4 km vest for Kolding med få minutters gang til sø, skov og Ådal. Vi har som en lille landsbyskole øje for den enkelte elev, og vi er stolte af, at vi har en god løfteevne både fagligt og trivselsmæssigt. Det tror vi på blandt andet skyldes, at vi har mange gode traditioner lige fra morgensang og idrætsdag til den årlige skolefest, som eleverne og forældre sætter stor pris på.

Vi prioriterer en skole, hvor der er plads til alle, hvor alle føler sig velkomne, og hvor vi i fællesskab tager ansvar for elevernes skolegang. Vi er også stolte af at være en skole med et stort forældreengagement i både skolebestyrelse og forskellige forældreråd. Derfor er det også naturligt for os at inddrage og blive inddraget i de forpligtende fællesskaber.

På Harte skole er vi optaget af bevægelse, fordi vi oplever og forskning viser, at bevægelse og læring er tæt forbundet, og at vi bliver gladere af at bevæge os. Derfor er vi en idrætsskole og har idræt i et tæt samarbejde med den lokale idrætsforening HGIF. Som idrætsskole har vi flere idrætstimer samt aktiv eftermiddag, hvor eleverne kan prøve forskellige aktiviteter i løbet af skoleåret. Også her har vi et samarbejde med foreningslivet bredt i Kolding.

Faglige forventninger til dig
Skal du være viceskoleleder på Harte skole, forventer vi mest af alt, du har lyst til at indgå i ledelsen på en spændende skole, hvor vi arbejder ud fra Kolding Kommunes fælles børne-unge syn og bruger det som ståsted for mødet med både medarbejdere og elever. Vi forventer ikke, du allerede kommer med ledelseserfaring, selvom det vil være en fordel. Men du er bevidst om, hvad du vil med dit ledelsesrum, og forventeligt har du erfaring med enten en skoles administrative opgaver eller med en vejlederfunktion.

Du er uddannet enten lærer eller pædagog, og du har er god forståelse for en skoles liv og drift. Du må nødvendigvis have erfaring med indskoling og SFO, ligesom det er en fordel, hvis du kender til arbejdet med AKT. Vi forventer også, at du har gode pædagogiske forudsætninger, som kan understøtte hele personalegruppen, for vi er stolte af vores teamkultur med gode og tætte samarbejder på tværs af lærere, pædagoger og administrativt personale. Derfor er det også naturligt, at du vægter samarbejdet mellem skole-SFO og skole-hjem højt.

Vi ønsker en viceskoleleder, som har respekt for at komme til en velfungerende skole og arbejdsplads med en flad struktur, hvor vi sammen er nysgerrige på de pædagogiske læringsfællesskaber. Du evner balancen mellem tradition og fornyelse i skole- og SFO-udviklingen, hvor du får dine medarbejdere inddraget gennem en synlighed i hverdagen.

Du tager både store og små opgaver med et smil, hvor du naturligt også vil få enten undervisningstid eller tid i SFO afhængigt af din uddannelse og dine kompetencer. Du kommer også til at få ansvaret for både den planlagte og den akut opståede vikardækning, hvor din arbejdsdag vil starte kl 6:45-7:00, for at du kan tage imod sygemeldinger. Det er muligt at starte hjemmefra.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til: Malene Søgaard-Andersen på 23848073

Vi forventer, at du besøger Harte Skole, inden du sender din ansøgning. Du bedes kontakte skoleleder Malene via ovenstående nummer for at aftale tid for en rundvisning.   

Løn:
I henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Søg stillingen".

Ansøgningsfrist:
Send din ansøgning med relevante bilag, så vi har din ansøgning senest mandag d. 4. september.

Ansættelsessamtaler:
Vi forventer at holde 1. samtale d. 12. september og 2. samtale d. 20. september.

Mellem de to samtaler skal der gennemføres en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding af HR, ligesom der vil blive trukket referencer efter nærmere aftale forud for 2. samtale.

Vi forventer vores nye viceskoleleder tiltræder 1. november 2023.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.
Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7ee56a5e)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Kolding Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Kolding Kommune - Harte Skole og SFO, Stubdrupvej, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=7ee56a5e&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5887926

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet